Tiger 2352 Traditional Oak Brown - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Tiger 2352 Traditional Oak Brown

41,95 per m2

Prijs per m2 inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

De Tiger 2352 Traditional Oak Brown is een laminaatvloer met prachtig robuuste en levendige uitstraling. Door de 4-zijdige v-groef van de planken wordt deze robuuste uitstraling nog eens extra versterkt. Deze serie is verkrijgbaar in vier eigentijdse houtdecors met diverse grijs, beige en eiken tinten. Met zijn klasse 32 is deze laminaatvloer geschikt voor zwaar thuis- en commercieel gebruik. Bovendien is deze vloer ook geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is al genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Tiger 2352 Traditional Oak Brown komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Tiger 2352 Traditional Oak Brown? WhatsApp ons gerust!