Xtra Wide Harbour Oak Brown - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Xtra Wide Harbour Oak Brown

35,95 per m2

Prijs per m² inclusief leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

Heeft u ooit zo’n levendige laminaatvloer gezien met zoveel verschillende bruintinten in één vloer? U vindt het allemaal terug in de laminaatvloer Xtra Wide Harbour Oak Brown. Daarnaast onderscheidt deze collectie zich door zijn extra brede planken waardoor u in uw ruimte of woning een prachtig, ruimtelijk effect creëert. Dit laminaat is voorzien van een vierzijdige v-groef en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Xtra Wide Harbour Oak Brown komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Xtra Wide Harbour Oak Brown? WhatsApp ons gerust!