Matras Cinderella Nova - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Matras Cinderella Nova

399,001.067,00

Matras Cinderella Nova met pocketvering kern en koudschuim HR40 afdeklaag, verkrijgbaar in twee stevigheden: medium en firm.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Het matras Cinderella Nova (c.a. 24cm hoog) is een pocketveer matras met koudschuim HR40 afdeklaag. Dit matras is leverbaar in twee stevigheden: medium en firm (stevig).

Geen compromis, maar optimaal comfort. Met 7 comfortzones en een koudschuim afdeklaag heeft het Nova pocketvering matras slaap tot kunst verheven. De effectiviteit en simpliciteit van dit matras bieden de ideale ondersteuning voor ieder lichaam. De SenceICE (zomerzijde)/ Tencel tijk (winterzijde) zorgt voor extra verkoeling en optimale ventilatie. Een plek om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe dag.

Koudschuim is een type schuim dat van nature een open celstructuur heeft waardoor het matras zeer goed ventileert. Daarnaast heeft koudschuim als unieke eigenschap dat deze zich goed aanpast naar de vorm van het lichaam. Kuilvorming komt bij koudschuim haast niet voor. Dit schuim is namelijk zeer veerkrachtig, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

Alle specificaties van dit matras op een rijtje:
  • Kern: pocketvering met koudschuim HR40 afdeklaag;
  • Hardheid: medium of firm;
  • Zones: 7 comfortzones;
  • Tijk met zomerzijde (SenceICE) en winterzijde (Tencel);
  • Hoogte: ca. 24cm;
  • Keerbaar: ja;
  • Geschikt voor alle typen bedbodems.

Wilt u meer weten over dit matras? Wij helpen u graag verder in onze winkel. Klik hier om (alvast) virtueel een kijkje te nemen op onze beddenafdeling.

Breedte (mm)

, , , , , , , ,

Lengte (mm)

, ,

Ligcomfort

,

Schuimtype

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Matras Cinderella Nova? WhatsApp ons gerust!