Matras Cinderella Vera - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Matras Cinderella Vera

799,001.759,00

Matras Cinderella Vera met high-low pocketvering kern en koudschuim HR55 afdeklaag, verkrijgbaar in twee stevigheden: medium en firm.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Het matras Cinderella Vera (c.a. 24cm hoog) is een high-low pocketveer matras met koudschuim HR55 afdeklaag. Dit matras is leverbaar in twee stevigheden: medium en firm (stevig).

Laat je betoveren door het utopische Vera high-low pocketvering matras. Geniet van de uitzonderlijk vochtregulerende en ademende werking van de katoen/wollen tijk. Elke nacht weer. Daarnaast zorgen de 7 comfortzones en koudschuim afdeklaag voor de perfecte ondersteuning. Als een droomwereld die voor je open gaat. Het mooie van dit matras is daarnaast dat deze is voorzien van handvaten en door de vorm van het matras prachtig aansluit op het naastliggende matras. Dit matras is daarentegen helaas niet leverbaar in een lengte van 220cm.

Koudschuim is een type schuim dat van nature een open celstructuur heeft waardoor het matras zeer goed ventileert. Daarnaast heeft koudschuim als unieke eigenschap dat deze zich goed aanpast naar de vorm van het lichaam. Kuilvorming komt bij koudschuim haast niet voor. Dit schuim is namelijk zeer veerkrachtig, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

Alle specificaties van dit matras op een rijtje:
  • Kern: high-low pocketvering met koudschuim HR55 afdeklaag;
  • Hardheid: medium of firm;
  • Zones: 7 comfortzones;
  • Tijk van katoen en wol;
  • Hoogte: ca. 24cm;
  • Keerbaar: ja;
  • Geschikt voor alle typen bedbodems.

Wilt u meer weten over dit matras Cinderella Vera? Wij helpen u graag verder in onze winkel. Klik hier om (alvast) virtueel een kijkje te nemen op onze beddenafdeling.

Breedte (mm)

, , , , , , , ,

Lengte (mm)

,

Ligcomfort

,

Schuimtype

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Matras Cinderella Vera? WhatsApp ons gerust!