Arizona 8016 Authentic Oak Light

28,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De pvc-vloer Arizona 8016 Authentic Oak Light is een 2,0 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,30 mm. De warme uitstraling van deze vloer geeft sfeer aan elk interieur! Juist door de subtiele houtnerven in de planken kunt u met deze vloer op unieke wijze de rust in huis bewaren. De Arizona is een dryback pvc-vloer wat betekent dat deze verlijmd wordt. Doordat deze rechtstreeks op de betonnen ondervloer wordt verlijmd, is deze vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zorgt deze verlijmde variant ervoor dat deze pvc-vloer een geluiddempende werking heeft in de ruimte. De Arizona is geschikt voor licht woongebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Arizona 8016 Authentic Oak Light komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Arizona 8016 Authentic Oak Light? WhatsApp ons gerust!