Artline Visgraat 1221 Premium Oak Mystic - Toko Hoogeveen

Artline Visgraat 1221 Premium Oak Mystic

38,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Artline Visgraat 1221 Premium Oak Mystic is een pvc-vloer in verlijmde variant. Deze wordt na het egaliseren van de ondervloer direct op het beton verlijmd. De extra matte toplaag van deze vloer in combinatie met het formaat van de plank maakt de Artline niet alleen bijzonder in zijn soort, het draagt in elke woonruimte bij aan een bijzondere look & feel. Juist de extra matte toplaag versterkt de houtlook, waardoor de vloer bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. De Artline is waterproof en hierdoor eenvoudig en snel schoon te maken.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Artline Visgraat 1221 Premium Oak Mystic komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Artline Visgraat 1221 Premium Oak Mystic? WhatsApp ons gerust!