Authentic 5801 Classic Oak Smoked Light - Toko Hoogeveen

Authentic 5801 Classic Oak Smoked Light

38,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

Met de click pvc-vloer Authentic 5801 Classic Oak Smoked Light haalt u als het ware een echt houten vloer in huis, zo lijkt het! Toch geniet u met deze vloer van het comfort van een pvc-vloer. Een pvc-vloer is namelijk duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming én bovendien waterbestendig. Door de extra matte afwerking heeft deze pvc-vloer een prachtig, natuurlijke look. Hiermee brengt u op unieke wijze leven in uw interieur!

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Authentic 5801 Classic Oak Smoked Light komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Authentic 5801 Classic Oak Smoked Light? WhatsApp ons gerust!