Avanto Smoky

39,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Avanto Smoky is een razend populaire pvc-vloer (verlijmde variant) in plankmotief. De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in deze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer. Deze pvc-stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief woongebruik. Het mooie van deze pvc-vloer is dat deze naadloos aansluit op de Spigato Visgraat collectie. Dat betekent dat deze vloer ook in visgraat motief verkrijgbaar is, en daarnaast ook op de trap kan worden gelegd.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Avanto Smoky komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Avanto Smoky? WhatsApp ons gerust!