Baroso Light Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Baroso Light Grey

39,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

Deze prachtige en extra matte betonlook tegel (verlijmde variant) van 60×60 is een echte eyecatcher in uw interieur. Nauwelijks te onderscheiden van een echte betonnen vloer, maar dan met alle voordelen van een pvc-vloer. De Baroso Light Grey heeft een vrij effen structuur waardoor u geniet van een prachtige pvc-vloer met rustige uitstraling. Deze pvc-vloer wordt na het egaliseren direct op de betonnen ondervloer verlijmd. Dit maakt deze pvc-vloer zeer geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Baroso Light Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Baroso Light Grey? WhatsApp ons gerust!