Baroso SRC Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Baroso SRC Grey

49,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en egaliseren

Categorie:

Deze prachtige en extra matte betonlook tegel (click variant) van 60×60 is een echte eyecatcher in uw interieur. De Baroso SRC Grey heeft een totaaldikte van maar liefst 7mm waardoor deze vloer niet alleen gemakkelijk te leggen is, maar bovendien ook erg stevig en kwalitatief sterk is. Met de geïntegreerde ondervloer met 10dB geluidsreductie is deze vloer ook geschikt voor appartementen. De betonlook tegel heeft een vrij effen structuur waardoor u geniet van een prachtige pvc-vloer met rustige uitstraling. Deze pvc-vloer wordt in click verband gelegd met ondervloer en plinten.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Baroso SRC Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Baroso SRC Grey? WhatsApp ons gerust!