Beton Design Click MC-58211 - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Beton Design Click MC-58211

52,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Beton Design Click MC-58211 is een pvc-vloer (click variant) in tegelmotief. Een prachtige betonlook vloer met levensechte look en feel. Een betonlook vloer als deze komt helemaal tot zijn recht in bijvoorbeeld een industriële woonstijl. Het mooie van betonlook is daarnaast dat zo’n vloer heel mooi te combineren is met houten meubels voor een extra warme uitstraling. Of bijvoorbeeld met meerdere cognac-kleuren in huis voor een stoerdere uitstraling. Deze rechthoekige Beton Design pvc tegels hebben een afmeting van 91.4cm bij 45.7cm. Deze pvc-vloer is geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Beton Design Click MC-58211 komt uit de collectie van vloerenmerk Montinique. Alle vloeren van vloerenmerk Montinique kunt u bekijken in onze webshop. Mocht u wat stalen mee naar huis willen om thuis te bekijken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Laat het ons even weten, dan zorgen we dat de stalen in onze winkel voor u klaar liggen.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Beton Design Click MC-58211? WhatsApp ons gerust!