Callisto 5100 Natural Oak Dark - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Callisto 5100 Natural Oak Dark

45,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

Met de Callisto 5100 Natural Oak Dark haal je een click pvc-vloer in huis die nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden is, maar waarbij je toch profiteert van alle gemakken die een click pvc-vloer biedt. De plank is voorzien van geaccentueerde v-groef en een Register Embossed toplaag. Deze Register Embossed toplaag betekent dat de unieke houtstructuur niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar. De Callisto serie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Welke kleur je ook kiest, met de Callisto heb je een 100% match in elk interieur! Naast plankenmotief (click en verlijmd) is deze pvc-vloer ook verkrijgbaar in visgraat motief (verlijmd).

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Callisto 5100 Natural Oak Dark komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Callisto 5100 Natural Oak Dark? WhatsApp ons gerust!