Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light

41,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

Een perfecte visgraat vloer creëren doe je eenvoudig met de Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! De Callisto Visgraat is leverbaar in 3 prachtige, warme eikendecors in dé trendkleuren van nu. Stuk voor stuk kleuren, die een waanzinnig mooie look geven aan je interieur en eenvoudig met hedendaagse woonstijlen te combineren zijn. De pvc-vloer is voorzien van een geaccentueerde v-groef en een Register Embossed toplaag. Dit laatste houdt in dat de houtstructuur in de stroken niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light? WhatsApp ons gerust!