PVC Ceramo Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Ceramo Grey

39,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De pvc-vloer Ceramo Grey is een prachtig, licht gewerkte betonlook pvc-vloer (verlijmde variant) in tegelmotief. Deze tegels hebben een afmeting van 60x60cm. Met een extra matte toplaag van maar liefst 0.55mm is deze vloer geschikt voor intensief en zwaar woongebruik. Deze pvc-vloer wordt na het egaliseren direct op de betonnen ondervloer verlijmd. Dit maakt deze verlijmde pvc-vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling. De pvc-vloer Ceramo is leverbaar in de kleuren beige, light grey, grey en anthracite.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Ceramo Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Ceramo Grey? WhatsApp ons gerust!