Ceramo SRC Light Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Ceramo SRC Light Grey

49,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Ceramo SRC Light Grey is een prachtig, licht gewerkte betonlook pvc-vloer in tegelmotief. Helemaal trendy, deze industriële look! Deze tegels hebben een afmeting van 60×60 met een allover structuur. Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor intensief en zwaar woongebruik. Deze click pvc-vloer heeft een totaaldikte van 7mm, waardoor deze gemakkelijk te leggen is en kwalitatief zeer sterk is. Deze pvc-tegels bevatten daarnaast een geïntegreerde ondervloer die 10dB aan geluid reduceert. Hiermee is deze vloer ook uiterst geschikt voor appartementen.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Ceramo SRC Light Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Ceramo SRC Light Grey? WhatsApp ons gerust!