Charente Visgraat XXL 567 - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Charente Visgraat XXL 567

41,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Charente Visgraat XXL 567 is een pvc-vloer (verlijmde variant) in, zoals de naam al zegt, visgraat motief. Amper te onderscheiden van een echte houten vloer, maar dan met alle voordelen van een pvc-vloer. Het mooie van deze visgraat vloer is dat deze pvc-stroken een XXL formaat hebben van 612x153mm. De extra matte toplaag en natuurgetrouwe uitstraling van deze vloer maken de Charente collectie uniek in zijn soort. Deze pvc-vloer is geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik en is uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Charente Visgraat XXL 567 komt uit de collectie van vloerenmerk Montinique. Alle vloeren van vloerenmerk Montinique kunt u bekijken in onze webshop. Mocht u wat stalen mee naar huis willen om thuis te bekijken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Laat het ons even weten, dan zorgen we dat de stalen in onze winkel voor u klaar liggen.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Charente Visgraat XXL 567? WhatsApp ons gerust!