Charente XL 5361 Landelijk eiken - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Charente XL 5361 Landelijk eiken

39,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Charente XL 5361 Landelijk eiken is een pvc-vloer met zeer matte toplaag en is uitgevoerd met register embossing. Hierdoor is de structuur van de plank niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Zo is de Charente XL collectie bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren, maar toch geniet u met deze vloer van alle voordelen van een pvc-vloer. Zo is deze vloer bijvoorbeeld een zeer goede oplossing in combinatie met vloerverwarming en heeft een pvc-vloer een geluiddempende werking. Met een toplaag van maar liefst 0.55mm is deze vloer geschikt voor intensief woon- en projectgebruik.

Deze pvc-vloer is naast plankenmotief ook in visgraat leverbaar: kleur 9779.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Charente XL 5361 Landelijk eiken komt uit de collectie van vloerenmerk Montinique. Alle vloeren van vloerenmerk Montinique kunt u bekijken in onze webshop. Mocht u wat stalen mee naar huis willen om thuis te bekijken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Laat het ons even weten, dan zorgen we dat de stalen in onze winkel voor u klaar liggen.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Andere suggesties…

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Charente XL 5361 Landelijk eiken? WhatsApp ons gerust!