City 5600 Smoked Oak Light - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

City 5600 Smoked Oak Light

42,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De City 5600 Smoked Oak Light is een pvc-vloer (click variant) in plankmotief. De stroken van deze pvc-vloer bevatten een exclusieve houtnerf waardoor deze vloer een unieke en levendige uitstraling heeft. Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Deze vloer wordt gelegd met geïntegreerde ondervloer en afgewerkt met plinten. Naast plankmotief is deze pvc-vloer ook verkrijgbaar in visgraat motief (click variant).

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer City 5600 Smoked Oak Light  komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over City 5600 Smoked Oak Light? WhatsApp ons gerust!