City Register 8202 Forest Oak Light

39,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De City Register 8202 Forest Oak Light is een 2.5mm dikke pvc-vloer met een slijtlaag van 0.55mm. Juist door de duidelijke v-groeven en de lichte noesten en nerven in de planken heeft deze pvc-vloer een prachtig rustieke uitstraling. De City Register serie is verkrijgbaar in meerdere eiken- en grijstinten. Daarmee biedt deze serie voor elk interieur een passende vloer. Deze kwaliteit is geschikt intensief woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer City Register 8202 Forest Oak Light komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over City Register 8202 Forest Oak Light? WhatsApp ons gerust!