Concrete Anthracite - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Concrete Anthracite

42,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Artikelnummer: N/B Categorie:

Met de prachtig, moderne en industriële uitstraling van deze pvc-vloer (verlijmde variant), is de Concrete Anthracite niet meer weg te denken uit ons assortiment. De pvc-tegels van deze vloer zijn leverbaar in twee verschillende formaten. Met de tegel van 91.4 bij 91.4cm haalt u een prachtig, grote tegel in huis die schitterend tot zijn recht komt in bijvoorbeeld grote en/of open ruimtes. De tegel van 91.4 bij 45.7cm is daarentegen wat kleiner en heeft juist een rechthoekig formaat. Nét wat anders dan het standaard formaat. De Concrete Anthracite is een pvc-vloer in verlijmde versie welke na het egaliseren direct op de betonnen ondervloer wordt verlijmd.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Concrete Anthracite komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

,

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Concrete Anthracite? WhatsApp ons gerust!