Country 4300 Prestige Oak Natural - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Country 4300 Prestige Oak Natural

29,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Country 4300 Prestige Oak Natural is een pvc-vloer (verlijmde variant) in plankmotief. De stroken van deze pvc-vloer bevatten kleine noesten en licht kleurverloop voor een speels en uniek effect. Deze pvc-vloer wordt na het egaliseren direct op de betonvloer verlijmd. Mede daardoor is een verlijmde pvc-vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming en heeft deze vloer een geluiddempende werking. Met een toplaag van 0.30mm is deze vloer geschikt voor slaapkamergebruik en licht woongebruik.
Daarnaast is deze pvc-vloer ook identiek verkrijgbaar met een toplaag van 0.55mm, geschikt voor intensief en zwaar gebruik. Bekijk hiervoor de pvc-vloer Vario 4900 Prestige Oak Natural. Tot slot is deze vloer ook verkrijgbaar in visgraat motief (toplaag 0.55mm).

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Country 4300 Prestige Oak Natural komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Country 4300 Prestige Oak Natural? WhatsApp ons gerust!