Essenzo Light Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Essenzo Light Grey

39,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Essenzo Light Grey is een pvc-vloer in verlijmde variant. Het unieke aan deze vloer is dat de prachtige noesten en nerven niet alleen mooi zichtbaar zijn op deze stroken, maar daarnaast ook voélbaar. Deze natuurgetrouwe structuur maakt dat de pvc-vloer Essenzo een zeer levendige uitstraling krijgt, amper te onderscheiden van een echt houten vloer. Bovendien bestaat deze vloer uit extra lange planken waardoor u met de Essenzo een prachtig ruimtelijk effect creëert.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Essenzo Light Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Essenzo Light Grey? WhatsApp ons gerust!