Essenzo SRC Light Oak - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Essenzo SRC Light Oak

49,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Essenzo SRC Light Oak is een pvc-vloer in click-variant. Het unieke aan deze vloer is dat de prachtige noesten en nerven niet alleen mooi zichtbaar zijn op deze stroken, maar daarnaast ook voélbaar. Deze natuurgetrouwe structuur maakt dat de pvc-vloer Essenzo een zeer levendige uitstraling krijgt, amper te onderscheiden van een echt houten vloer. Met een totaaldikte van maar liefst 7mm en een toplaag van 0.55mm bovendien ook een kwalitatief sterke vloer in huis. Door de 10dB geluiddempende onderlaag is deze click pvc-vloer ook uitermate geschikt voor in appartementen.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Essenzo SRC Light Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Essenzo SRC Light Oak? WhatsApp ons gerust!