Excellent Natural - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Excellent Natural

37,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Excellent Natural is een prachtig, robuuste pvc-vloer (verlijmde versie) met duidelijk zichtbare en voelbare houtstructuur (register embossing). Door deze subtiele noesten en houtenerven in de planken, heeft deze vloer heel veel weg van een verouderde en doorleefde, houten vloer. Dit maakt de Excellent collectie uniek in zijn soort! Deze vloer is verkrijgbaar in vier verschillende bruin- en grijstinten, namelijk in de kleuren Smoky, Natural, Light Grey en Dark Grey. De Excellent is voorzien van een 0.55mm slijtlaag, waardoor u met deze vloer, ook bij intensief of projectmatig gebruik, jarenlang van uw nieuwe vloer kunt genieten!

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Excellent Natural komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Excellent Natural? WhatsApp ons gerust!