Famosa Light Oak

32,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Famosa Light Oak is een pvc-vloer in dryback variant. Dat betekent dat deze vloer na het egaliseren direct op de betonnen ondervloer wordt verlijmd. Deze pvc-stroken zorgen voor een prachtig warme uitstraling in uw interieur. De lichte nerven in de plank maken bovendien dat deze pvc-vloer veel weg heeft van een echte houten vloer, maar toch geniet u met deze vloer van alle voordelen van een pvc-vloer. Het voordeel van een pvc-vloer in verlijmde variant is dat deze nog stiller is dan een click pvc-vloer en dat deze variant uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Famosa Light Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
WhatsApp met Toko
Heb je een vraag over Famosa Light Oak? WhatsApp ons gerust!