Grande 4501 Concrete Antra - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Grande 4501 Concrete Antra

40,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Grande 4501 Concrete Antra is een pvc-vloer (verlijmde variant) in tegel motief. De tegels van deze pvc-vloer hebben een prachtig gewerkte beton look met extra matte toplaag. Met deze toplaag van maar liefst 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Deze pvc-vloer wordt na het egaliseren direct op de betonvloer verlijmd. Hierdoor is een verlijmde pvc-vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming en heeft deze vloer een geluiddempende werking. Naast de verlijmde variant is deze pvc-vloer ook verkrijgbaar in click variant.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Grande 4501 Concrete Antra komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Grande 4501 Concrete Antra? WhatsApp ons gerust!