Grande 5502 Concrete Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Grande 5502 Concrete Grey

55,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Grande 5502 Concrete Grey is een pvc-vloer (click variant) in tegel motief. De tegels van deze pvc-vloer hebben een prachtig gewerkte beton look met extra matte toplaag. Met deze toplaag van maar liefst 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Het voordeel van click pvc is dat egaliseren niet vereist is en dat de vloer niet verlijmd hoeft te worden. Naast de click variant is deze pvc-vloer ook verkrijgbaar in verlijmde variant.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Grande 5502 Concrete Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Grande 5502 Concrete Grey? WhatsApp ons gerust!