Merano Grey

42,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

Zeg pvc-vloer met authentieke houtstructuur, dan denken wij aan de pvc-vloer Merano. De Merano Grey is een pvc-vloer met prachtige houtpatronen en noesten die niet alleen zichtbaar zijn, maar ook daadwerkelijk voelbaar. Met de extra lange pvc-stroken van maar liefst 152,4 cm zorgt deze vloer daarnaast voor een ruimtelijk effect in uw woning. De toplaag van 0.55 maakt dat deze vloer geschikt is voor intensief en zwaar woon- en projectgebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Merano Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
WhatsApp met Toko
Heb je een vraag over Merano Grey? WhatsApp ons gerust!