Navaro Natural oak - Toko Hoogeveen

Navaro Natural oak

36,95

Categorie:

De Navaro Natural oak heeft een mooie houtlook uitstraling, die past in ieder interieur. Naast de standaard rechte plank, is de Navaro Natural oak ook verkrijgbaar in het klassieke visgraatpatroon. Door de toplaag van 0,55 mm is de vloer ook geschikt voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Navaro Natural oak komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Kleur

, ,

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Navaro Natural oak? WhatsApp ons gerust!