Piazzo SRC Dark Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Piazzo SRC Dark Grey

49,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De pvc-vloer Piazzo SRC Dark Grey is een prachtig, rustige betonlook pvc-vloer (click variant) in tegelmotief. Deze tegels hebben een rechthoekige vorm en een afmeting van 91.0cm bij 45.5cm. Met een extra matte toplaag van maar liefst 0.55mm is deze vloer geschikt voor intensief en zwaar woongebruik. Deze pvc-vloer wordt gelegd met geïntegreerde ondervloer en afgewerkt met plinten langs de muren. Deze collectie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren grijs, die de basis vormen voor een prachtig interieur. De Piazzo heeft een allover structuur met een prachtige rustige uitstraling.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Piazzo SRC Dark Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Piazzo SRC Dark Grey? WhatsApp ons gerust!