PVC-vloer Piero Beige - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Piero Beige

39,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De pvc-vloer Piero Beige is een prachtige betonlook tegel met een formaat van 61×61 cm. Deze vloer is verkrijgbaar in de vier trendy kleuren: type, beige, light grey en dark grey. Juist de strakke en het neutrale dessin van deze pvc-vloer geven u volop de ruimte om de kamer geheel in te richten zoals u dat wilt. De tegels zijn vochtbestendig en hebben een toplaag van 0,55 mm. Dit maakt deze pvc-vloer niet alleen een plaatje om te zien, maar maakt deze ook uitermate geschikt voor intensief en zwaar woon- en projectgebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Piero Beige komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Piero Beige? WhatsApp ons gerust!