Pure 8312 Authentic Oak Grey

37,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

Een prachtig, levendige vloer met subtiele noesten en nerven in de planken: dat is de pvc-vloer Pure 8312 Authentic Oak Grey. Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer uiterst geschikt voor intensief/zwaar woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik. De Pure serie bestaat uit diverse eiken-, bruin- en grijstinten. Hiermee biedt deze serie voor elk interieur een passende vloer! De vloer wordt na het egaliseren direct op de betonnen verlijmd. Dit maakt de vloer geluiddempend en uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Pure 8312 Authentic Oak Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Pure 8312 Authentic Oak Grey? WhatsApp ons gerust!