Pure Tile 8501 Slate Black

39,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Pure Tile 8501 Slate Black is een pvc-vloer (verlijmde variant) in tegel motief. Deze Pure Tile collectie is uitgevoerd in meerdere decors met prachtige grijs- en bruintinten. Het mooie van deze pvc-vloer is dat deze het idee van een echte stenen vloer op unieke wijze naar voren brengt, terwijl u met deze vloer toch geniet van alle gemakken van een pvc-vloer. Met deze toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Deze pvc-vloer wordt na het egaliseren direct op de betonvloer verlijmd. Hierdoor is een verlijmde pvc-vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming en heeft deze vloer een geluiddempende werking.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Pure Tile 8501 Slate Black komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Pure Tile 8501 Slate Black? WhatsApp ons gerust!