Pure XL Register 8607 Castle Oak Nature

40,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Pure XL Register 8607 Castle Oak Nature is, zoals de naam al zegt, een pvc-vloer (verlijmde versie) in XL-variant. De extra lange planken van maar liefst 152cm creëren een prachtig, luxe uitstraling en doen de ruimte groter lijken. De vloer is uitgerust met een Register Embossing toplaag. Dit betekent dat de robuuste structuur op de vloer niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar. Met een toplaag van 0.55mm is de Pure XL serie uiterst geschikt voor intensief woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Pure XL Register 8607 Castle Oak Nature komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Pure XL Register 8607 Castle Oak Nature? WhatsApp ons gerust!