Rigid Core XL Register 8903 Callisto Smoked

52,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

Rigid Core XL vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van click PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. De Rigid Core XL Register 8903 Callisto Smoked (5mm dik) heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling met geaccentueerde v-groef. Dit maakt de Rigid Core XL uniek in zijn soort. Met een toplaag van maar liefst 0.55mm is deze vloer uiterst geschikt voor intensief en zwaar woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Rigid Core XL Register 8903 Callisto Smoked komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Rigid Core XL Register 8903 Callisto Smoked? WhatsApp ons gerust!