Robusto SRC Warm Brown - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Robusto SRC Warm Brown

49,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Robusto SRC Warm Brown (click pvc-vloer) is te herkennen aan de extra brede (23.8cm) en lange planken (152.2cm). Deze extra brede en lange stroken zorgen voor een ruimtelijk beeld in uw interieur. De vloer doet de ruimte groter lijken. Daarnaast geniet u met deze vloer van de prachtig, rijke en (zoals de naam al zegt) robuuste uitstraling van hout. De pvc-stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm, en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Robusto SRC Warm Brown komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Robusto SRC Warm Brown? WhatsApp ons gerust!