Select 4001 Natural Oak

35,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Select 4001 Natural Oak is een pvc-vloer (verlijmde variant) waar u alle kanten mee op kunt. De hedendaagse look wordt nog eens versterkt door de extra matte toplaag en de geaccentueerde v-groef. Hierdoor zijn de contouren van de plank nog mooier en beter zichtbaar in de ruimte. Met de Select heeft u niet alleen een vloer die voordelig is, maar ook eentje helemaal van nu! De vier houtdecors van deze Select serie laten een duidelijke variatie in kleur zien. Met een toplaag van 0.30mm is deze vloer geschikt voor slaapkamer gebruik en standaard woongebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Select 4001 Natural Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Select 4001 Natural Oak? WhatsApp ons gerust!