Spigato Hongaarse Punt Beige - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Spigato Hongaarse Punt Beige

46,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Spigato Hongaarse Punt Beige is een pvc-vloer in verlijmde variant. Deze vloer lijkt op een visgraat vloer maar is net anders. Door zijn natuurgetrouwe structuur (EIR) is de Hongaarse Punt nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De structuur van hout is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Deze kwaliteit is verkrijgbaar in de kleuren naturel en beige. Naast dat deze vloer ook in plankmotief en origineel visgraatmotief verkrijgbaar is, sluit deze vloer ook naadloos aan op de pvc traprenovatie collectie.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Spigato Hongaarse Punt Beige komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Spigato Hongaarse Punt Beige? WhatsApp ons gerust!