Spigato Viranto visgraat Warm Natural - Toko Hoogeveen

Spigato Viranto visgraat Warm Natural

39,95

Categorie:

De Spigato Viranto visgraat Warm natural is een populaire visgraatvloer in een extra groot formaat van maar liefst 76,5 x 15,3 cm. De Spigato Viranto visgraat Warm Natural heeft een natuurgetrouwe structuur die het houtpatroon volgt en is met een toplaag van 0,55 millimeter ontzettend sterk. Leverbaar in twee populaire kleuren, in een dryback variant.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Spigato Viranto visgraat Warm Natural komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

 

 

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

Merk

Kleur

, ,

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Spigato Viranto visgraat Warm Natural? WhatsApp ons gerust!