Supremo Light Grey SRC - Tapijt en Slaap Toko Toko Hoogeveen

Supremo Light Grey SRC

59,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Supremo Light Grey SRC is een pvc-vloer in click variant. De robuuste en natuurgetrouwe uitstraling van deze pvc-stroken maakt uw vloer tot blikvanger van uw interieur. Met de toplaag van 0.55mm is een lange levensduur geen uitzondering meer voor deze vloer. Deze vloer is namelijk oersterk en geschikt voor intensief en zwaar woongebruik. Daarnaast is de Supremo erg onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor vloerverwarming en voor vloerkoeling.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Supremo Light Grey SRC komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Supremo Light Grey SRC? WhatsApp ons gerust!