Tegel 1910 - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Tegel 1910

43,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Tegel 1910 is een pvc-vloer (verlijmde variant) in tegelmotief. Een prachtig egale vloer met betonlook! De pvc-tegels van Viva Floors maken elke ruimte in je huis bijzonder. Vooral omdat ze ontzettend veel stijl en klasse hebben. Maar ook omdat ze veel voordelen hebben ten opzichte van natuursteen of beton. Een betonlook vloer als deze komt helemaal tot zijn recht in bijvoorbeeld een industriële woonstijl. Het mooie van betonlook is daarnaast dat zo’n vloer heel mooi te combineren is met houten meubels voor een extra warme uitstraling. Deze pvc-tegels zijn afgewerkt met een extra matte toplaag, en zijn geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Naast de verlijmde variant is deze vloer ook in click-variant verkrijgbaar.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Tegel 1910 komt uit de collectie van vloerenmerk Viva Floors. Op de website van Viva Floors kunt u deze pvc-vloer ter inspiratie in meerdere voorbeeldruimtes bekijken. Alle vloeren van vloerenmerk Viva Floors kunt u daarnaast bekijken in onze webshop. Mocht u wat stalen mee naar huis willen om thuis te bekijken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Laat het ons even weten, dan zorgen we dat de stalen in onze winkel voor u klaar liggen.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Tegel 1910? WhatsApp ons gerust!