Vario 5900 Prestige Oak Naturel - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Vario 5900 Prestige Oak Naturel

45,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Vario 5900 Prestige Oak Naturel is een pvc-vloer (clickvariant) in plankmotief. De stroken van deze pvc-vloer bevatten kleine noesten en subtiel kleurverloop in de planken voor een speels en uniek effect. Een vloer met een heerlijk rustig, maar toch levendige uitstraling! Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Naast plankmotief is deze click pvc-vloer ook verkrijgbaar in visgraat motief.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Vario 5900 Prestige Oak Naturel komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Vario 5900 Prestige Oak Naturel? WhatsApp ons gerust!