Vario Visgraat 5401 Prestige Oak Smoked - Toko Hoogeveen

Vario Visgraat 5401 Prestige Oak Smoked

52,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

Categorie:

De Vario Visgraat 5401 Prestige Oak Smoked is een pvc-vloer (click variant) in, zoals de naam al zegt, visgraat motief. De stroken van deze pvc-vloer bevatten kleine noesten en licht kleurverloop voor een speels en uniek effect. Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Deze pvc-vloer wordt gelegd met ondervloer en afgewerkt met plinten. Als alternatief is deze visgraat pvc-vloer ook in verlijmde versie verkrijgbaar (Vario Visgraat 4401).

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Vario Visgraat 5400 Prestige Oak Natural komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Vario Visgraat 5401 Prestige Oak Smoked? WhatsApp ons gerust!