Vivero Dark Oak - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Vivero Dark Oak

42,95 per m2

Prijs per m² exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

Door de lange pvc-stroken van maar liefst 152.0 cm wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt met de pvc-vloer Vivero Dark Oak. Naast de lengte van de pvc-stroken heeft ook de structuur van de pvc-stroken heel veel weg van een echte houten vloer. Zo zitten er zeer subtiele nerven en hele lichte noesten in de stroken die niet alleen zichtbaar zijn, maar ook voelbaar. De levendige uitstraling van hout, maar dan in prachtig rustige vorm. Met een toplaag van 0.55cm is deze pvc-vloer uiterst geschikt voor intensief woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Vivero Dark Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Vivero Dark Oak? WhatsApp ons gerust!