Da Vinci kleur 375 - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Da Vinci kleur 375

99,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Da Vinci kleur 375 is een prachtige tapijtvloer met een zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding. De kwaliteit Da Vinci bestaat uit achttien frisse en zachte kleuren met naast verscheidene bruin- en grijstinten ook diverse warme pasteltinten. Nét even anders dan anders. Dit tapijt is geschikt voor woongebruik en voor op de trap.
Enkele kleuren zijn (naast 400cm breed) ook op 500cm breed leverbaar, namelijk kleur: 77, 92, 93, 94, 178 en 275.

Onderhoud van tapijt

In geval van tapijt is het belangrijk uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Zo verwijdert u stof en vuil uit de vloerbedekking en komen de garen van het tapijt weer mooi rechtop te staan. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Da Vinci kleur 375 komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloerbedekking uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Da Vinci kleur 375? WhatsApp ons gerust!