Riverside terra 0645

107,45 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Het tapijt Riverside terra 0645 is een luspool kwaliteit met een prachtig natuurlijke uitstraling en een geweven structuur. Doordat het tapijt licht gemêleerd is, komt de geblokte structuur nog mooier tot zijn recht. De Riverside is een met een totaaldikte van 5.0mm een laagpolige kwaliteit waardoor deze vloer gemakkelijk in onderhoud en schoonmaak is. De garens van dit tapijt zijn niet alleen van de buitenkant geverfd, maar juist vanuit de vezel al door en door gekleurd. Dit maakt het tapijt kleurecht en kleurvast. Bovendien geniet u bij dit tapijt van een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding. De Riverside is namelijk oersterk en projectgeschikt, maar laag in aanschaf.

Onderhoud van tapijt

In geval van tapijt is het belangrijk uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Zo verwijdert u stof en vuil uit de vloerbedekking en komen de garen van het tapijt weer mooi rechtop te staan. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Riverside terra 0645 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloerbedekking uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Riverside terra 0645? WhatsApp ons gerust!