Xtreme SDN 111 - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Xtreme SDN 111

182,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Het tapijt Xtreme SDN kleur 111 is, zoals de naam al zegt, een SDN kwaliteit. Dit betekent dat niet alleen de buitenkant van de garens zijn geverfd, maar dat eerst de vezel wordt geverfd en pas daarna de garens worden geproduceerd uit deze vezels. Hierdoor zijn de garens door en door gekleurd. Dit maakt de kwaliteit Xtreme SDN kleurecht en kleurvast. Daarnaast is de Xtreme SDN een kwaliteit dat uitermate geschikt is voor projectmatig gebruik en voor het bekleden van trappen. Een prachtig compact tapijt dat heerlijk veerkrachtig aanvoelt.
Het mooie van deze kwaliteit is dat deze niet alleen op 400cm breed verkrijgbaar is, maar ook als tapijttegel en als entreemat. Hierdoor is het mogelijk om deze kwaliteit vanaf entree tot bijvoorbeeld de vergaderzaal aan toe te leggen.

Onderhoud van tapijt

In geval van tapijt is het belangrijk uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Zo verwijdert u stof en vuil uit de vloerbedekking en komen de garen van het tapijt weer mooi rechtop te staan. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Xtreme SDN 111 komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloerbedekking uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Xtreme SDN 111? WhatsApp ons gerust!