Supreme Treviso 5370

122,45 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Supreme Treviso 5370 is een vinylvloer in trendy betondesign. Doordat het net let lijkt of de vloer uit losse stenen en keien bestaat, heeft deze vinylvloer een hele gewerkte uitstraling. Uniek in zijn soort! Doordat de Supreme Treviso een slijtlaag heeft van maar liefst 0.55mm, is deze vloer uiterst geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Het mooie van een vinylvloer is dat deze een geluiddempende werking heeft en daarnaast uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw vinylvloer

Vinyl is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Vinylvloer in eigen ruimte bekijken

De vinylvloer Supreme Treviso 5370 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit vinyl ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Slijtlaag

Design

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Supreme Treviso 5370? WhatsApp ons gerust!